“Danilova was een alleen staande moeder en heeft zelf ook in een weeshuis gezeten. Zij heeft 6 kinderen.  Danilova was dakloos geworden. Dientengevolge zijn haar kinderen afgenomen en ook naar een weeshuis gebracht. Haar kinderen zijn uit het weeshuis gevlucht en zijn als straatkinderen gaan leven. Dankzij Belaya Rosa is het gezin weer bij elkaar gebracht, is er geholpen een woonplaats te vinden en zijn de kinderen weer naar school”

“Ziberova Zanna is een alleenstaande moeder met 9 kinderen. Belaya Rosa steunt worden in de middel van kleding, voedsel en medicijnen”.

“Muradova Nadezda was zelf ooit weeskind. Zij was een alleenstaande moeder van drie kinderen zonder een dak boven haar hoofd. Belaya Rosa heeft bemiddeld in het vinden van een woning. Nu leeft haar gezin niet meer op straat en wordt het gesteund door de stichting”.

“Pavlenko Valentina is een werkloze alleenstaande moeder van 5 kinderen. Het gezin leefde onder de armoede grens. Dankzij de bemiddeling van Belaya Rosa heeft zij werk gekregen en is ze nu in staat zelf voor haar kinderen te zorgen”.

 

Dit zijn slechts een viertal voorbeelden van hulp, die Belaya Rosa geboden heeft aan alleenstaande moeders de leven met een gezin (ver) onder de armoede grens.

 

foto9